Konfirmasjoner 2024


11. og 12. mai 2024

Foto: Alina Pettersen

Infoark om slutten av konfirmantåret.

Pilgrimsvandring
Rett etter skolen, oppmøte ved ungdomsskolen. Vi går til Norheim kirke.

Tirsdag 23. april: Gruppe 1,2, og 4

Onsdag 23. april: Gruppe 3 og 5

Øving og fotografering

Tirsdag 7. mai 16.30:  de som konfirmeres lørdag 10 og 12

Onsdag 8. mai 16.30: de som konfirmeres lørdag 14 og 16

Varer til ca. kl. 17.30

Onsdag 8. mai 17:15: de som konfirmeres søndag 11

Varer til ca. kl. 18:00

----

Oppstart av konfirmantåret i Norheim blir ved konfirmantpresentasjonsgudstjenesten Søndag 17.september kl.11.00. Vi håper alle konfirmanter og foreldre/foresatte kan delta på den gudstjenesten. det blir kirkekaffe og en kort Kick-off/infostund i etterkant av gudstjenesten. 

Gisle Sørhus (sokneprest i Sveio) er ansatt som ungdomsprest hos oss i Norheim og starter her 11.september. Vi har laget en grunnskisse på pogrammet med undervisning, aktiviteter, gudstjenester , konfirmantfestival osv.  Den finner dere HER. Siden det er 100 konfirmanter dette året, vil det bli organisert undervisning i 5 grupper som møtes annenhver uke + en velger aktivitetsgupper i tillegg . Dere vil få en link med påmelding (med alternativer/ mulighet for ønske om prioritering) til dette i løpet av august. Vi setter sammen grupper i etterkant av dette.

Se gjennom programskissen og finn ut hvilken kombinasjon som vil passe best for deg + tenk gjennom hva som kan fungere som 2.alternativ. (Vi trenger alternativer, siden det er mange hensyn å ta).  Datoer vil og komme opp i kalenderen til kirka etter hvert.

Dere som har gitt beskjed ved påmeldingen om at dere ønsker/trenger et tilpasset opplegg for deres konfirmant vil bli kontaktet direkte av oss for å drøfte hvordan vi skal tilrettelegge dette.

VELKOMMEN til ALLE!!

VI GLEDER OSS TIL Å MØTE DERE.

 

Gisle Sørhus, Ungdomsprest

Inger Synnøve Stange, Kateket/adm.leder

Geir Styve, sokneprest

Ida Helland: Trosopplærer

 

 

 

-------- info før 18.08.23:

Påmelding for 2023-2024 konfirmanter i Norheim er åpnet, og informasjonshefte er sendt i posten til de som er døpt/medlem i Den norske kirke, født 2009.

Om du ikke er døpt/medlem i Den norske kirke kan du likevel bli konfirmant hos oss. Er du usikker eller nysgjerrig på konfirmasjon i kirken? Velkommen til et uforpliktende infomøte om konfirmasjon i Norheim kirke onsdag 7. juni 2023 kl.19.00.

Her finner du infoheftet som er sendt i posten.

Her finner du påmelding til konfirmasjon 2024.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

Tilbake