Påskesamling

8 år - 2.kl

Søndag før påske inviterer Norheim menighet alle 2. klassinger på fastlandssiden til å være med på påskesamling i kirken. Her får de høre røveren Barabbas fortelle påskefortellingen, de får gå på påskeeggjakt, lage egne påskeegg og påskepynt og spise boller, kvikk lunsj og appelsin.

Arrangementet koster 100 kr. Betalingsinformasjon sendes ut til påmeldte etter påmeldingsfristen. Betaling skal ikke være en hindring for å delta på trofast i Norheim kirke. Ta kontakt dersom dette er vanskelig, så finner vi sammen en løsning.

Trenger ditt barn ekstra hjelp og omsorg, eller har noen form for ekstra behov, er det fint om vi får beskjed om det slik at vi kan legge forholdene best mulig til rette. Dette gjelder også allergier.

Ta gjerne kontakt om du/dere har spørsmål.

Kontakt: Trosopplærer

PåmeldingPåmeldingsskjema