Førsteklasses

6 år - 1. kl.

Det er spennende å begynne på skolen, og vi i kirken har lyst til å være med å feire denne store overgangen. Vi mener jo at du er helt førsteklasses allerede, og tror at Gud bryr seg om deg og hverdagen din.

I september hvert år er det planleggingsdag på skolen, men de voksne hjemme skal kanskje på jobb likevel. Da passer det perfekt å ønske deg velkommen til en førsteklasses dag i kirken! Vi spiser god mat, leker, lager noe fint og har det veldig kjekt sammen. Du får også en helt egen matboks med navnet ditt på.

De fem påfølgende mandagene blir det dåpsklubb på ettermiddagstid. Dåpsklubben ligner på førsteklasses, men varer litt kortere. Mer informasjon om dåpsklubben og påmelding til den finner du her.

Ta gjerne kontakt om du/dere har spørsmål.

Kontakt: Trosopplærer

Påmelding: Påmeldingsskjema