TTK (Trofast Tweens Klubb)

4. - 6. klasse

TTK står for «Trofast Tweens Klubb». 4., 5. og 6. klassingene er ikke helt barn, men heller ikke helt ungdommer. Derav ordet «tweens». Noen av 5. og 6. klassingene er allerede TTK-crew, og har vært med å bestemme navn og innhold på klubben.

8. september starter vi opp TTK, og vi holder på hver onsdag hele skoleåret! Klubben starter rett etter skoletid og har program fram til kl. 15.30. Mellom 15.30 og 16.00 blir det frilek til alle har gått hjem eller blitt hentet.

På TTK spiser vi sammen, tilbyr leksehjelp, og frilek. I tillegg skal alle velge seg en aktivitetsgruppe som de er på et halvår om gangen. Vi starter opp med tre grupper; band/musikk, sporty og kreativ. På den første samlingen er det lov å droppe innom de forskjellige gruppene slik at det blir lettere å bestemme seg. Etter hvert blir aktivitetsgruppene faste. "Tweensene" velger en gruppe hvert halvår.

Skyss fra skolen Vi forstår at det kan være vanskelig å komme seg fra skolen til kirken, spesielt for elever fra Kolnes og Mykje. Dersom det er behov, kan vi tilby å hente elevene fra Kolnes. Alternativt kan det avtales samkjøring. Ta gjerne kontakt om du har mulighet til å kjøre.

De første gangene kommer vi til å vise elevene fra Mykje hvordan de tar buss til kirken. Da må de voksne hjemme passe på at elevene har gyldig billett, enten på app eller kolumbus-kort. Mer info om betaling av buss finner her: https://www.kolumbus.no/Billetter/slik-kjoper-dubillett/. Etter hvert vil de nok klare å ta buss selv. På fine dager kan vi også sykle med dem gjennom skogen. Samkjøring kan også være et alternativ fra Mykje.

Pris og påmelding Vi ønsker å ha kontroll på hvem som kommer, og at foreldre skal være trygge på hvor barna deres er. Derfor er det viktig å melde på via www.norheimkirke.no. Deltakerne blir meldt inn i Norges KFUK-KFUM, og får tilsendt medlemskontingent derfra. Den er på kr. 200,- i halvåret. Vi setter pris på en beskjed dersom ditt barn ikke kommer en onsdag, slik at vi slipper å etterlyse han eller henne.

Invitasjon h-21

kalenderen kan du dobbeltsjekke om det blir TTK