TTK (Trofast Tweens Klubb)


4. - 6. klasse

 

TTK står for «Trofast Tweens Klubb». 4., 5. og 6. klassingene er ikke helt barn, men heller ikke helt ungdommer. Derav ordet «tweens». Noen av 5. og 6. klassingene er allerede TTK-crew, og har vært med å bestemme navn og innhold på klubben.

TTK har samling hver onsdag hele skoleåret! Klubben starter rett etter skoletid og har program fram til kl. 15.30. 

På TTK spiser vi sammen, tilbyr leksehjelp og frilek. I tillegg velger alle seg en aktivitetsgruppe som de er på et halvår om gangen. f.eks.band/musikk, sporty, media og kreativ. 

Hvordan komme seg fra kirken fra Kolnes og Mykje? Fra Kolnes gå det buss til Norheim rett etter skoletid. Fra Mykje må barna gå til Kiwi og ta bussen derfra, evt. sykle.  Vi kan hjelpe med litt tips og info om hvordan ordne busskort. Vi kan og avtale med noen av de barna som er i crew om de kan hjelpe med følge / hvordan komme seg til bussen og orden betaling ol.  Vi kan og møte dem på bussstasjonen på Norheim de første gangene de tar buss.  

Pris og påmelding Vi ønsker å ha kontroll på hvem som kommer og at foreldre skal være trygge på hvor barna deres er. Vi setter pris på en beskjed dersom ditt barn ikke kommer en onsdag.

Deltakerne blir meldt inn i Norges KFUK-KFUM, og får tilsendt medlemskontingent derfra. Den er på kr. 200,- i halvåret.

Husk å melde barnet på her:  Påmelding

Invitasjon h-21

kalenderen kan du dobbeltsjekke om det blir TTK

KontaktpersonKateket/ adm.leder

Tilbake