TROFAST

Trofast står for trosopplæring i Norheim. Hvorfor ordet Trofast?

Norheim menighet er vid geografisk og strekker seg over hele fastlands-Karmøy, og navnet skal derfor gjenspeile hele området som innkluderer Norheim, Kolnes, Tuastad og Vormedal. Trofast skal også gjenspeile det vi ønsker å formidle gjennom trosopplæringen i Norheim menighet - en tro som blir plantet gjennom vårt barne- og ungdomsarbeid og som står fast livet igjennom.

Hvert år er det mange barn og unge innom Norheim menighet og rundt 90 barn blir døpt. I dagens omskiftelige tider trenger vi alle noe som er Trofast og det ønsker vi i Norheim menighet å være for barn og unge. Vi ønsker at barna skal få kjennskap til kristen tro og praksis gjennom ulike tiltak, både punkttiltak og kontinuerlige tiltak for alle alderstrinn. Mer om de forskjellige tiltakene finner du via menyen på høyre side.

Velkommen!