Velkommen til 4-års markering

i Norheim kirke

Til foreldre/foresatte.

Velkommen til 4-årssamling tirsdag 11.febr. kl. 17.00 i kirken.

Da inviterer vi 4-åringene sammen med en voksen til å bli litt bedre kjent med kirkerommet og noen av oss ansatte. Vi skal på vandring i kirken, høre om Jesus og en historie fra Bibelen, synge, og vi forteller litt om gudstjenesten og det som skal skje på søndagen. Til slutt inviterer vi på boller og saft. Samlingen varer ca. en time.

Hele familien er invitert til gudstjenesten i

Norheim kirke søndag 16. febr. kl. 11.00

Denne søndagen er det utdeling av ”Bibelen for barn” til dem som fyller 4 år våren 2020. det blir også dåp på den gudstjeneste. Sokneprest Geir Styve er gudstjenesteleder (liturg) og kateket Inger Synnøve Stange holder preken. Etter gudstjenesten blir det kirkesaft/kaffe m/ gode kaker/boller.

Påmelding innen mandag 11. febr.: www.norheimkirke.no à påmeldinger

NB! Hvis dere ønsker at barnet skal få «Bibelen for barn» på gudstjenesten, men ikke kan komme på tirsdagen, gjør dere samme registreringen.

Vi har en utdeling av «Bibelen for barn» om våren og en om høsten.

Denne invitasjonen gjelder barn som er født i perioden 1. jan. - 30. juni 2016.

(NB! I år har vi byttet bok fra «4-årsboken» til «Bibelen for barn»)

Hjertelig velkommen!

Hilsen Norheim menighet