Vinterweekend for ungdom

Hvor: Utsikten leirstad, Seljestad

Når: 29.-31. mars 2019

For: ungdom på fastlands-Karmøy

Pris: 500 kr (inkluderer transport, overnatting og middag fredag og lørdag. Skikort er valgfritt og kommer utenom: 290 kr).

Påmelding: åpner 1. mars på www.norheimkirke.no à påmeldinger. I påmeldingen velger du om du vil ha skikort eller ikke. Foresatte vil motta en sms med betalingsinformasjon etter noen dager. Ta kontakt dersom betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning.

Program
Vi kjører buss fra Norheim kirke fredag ettermiddag kl. 16.30. Innlosjering, mat og kveldssamling når vi kommer fram. Lørdagen blir vi på Utsikten og i området rundt. Det blir aktiviteter og konkurranser i snøen, spill og muligheter for å gå tur på langrenn. På kvelden blir det middag, samling, spill og felles lek/konkurranser i peisestua. Søndag morgen vasker og pakker vi oss ut, før vi setter kursen mot Røldal skisenter. Vi bruker dagen i trekket fram til stengetid. For de som ikke ønsker å stå på brett/ski, blir det kortspill i varmestua. Vi regner med å være tilbake i Norheim kirke ca. kl. 18.00.

Informasjon
Dersom du ønsker å stå i trekket på søndagen men ikke har ski-/brettutstyr, anbefaler vi å låne gratis på skattkammeret. Det er også mulig å leie utstyr i Røldal. Husk at det er påbudt med hjelm!

På turer i regi av Norheim menighet og KRIK Norheim er det ikke tillatt med energidrikker og rusmidler. All bruk av dette (inkl. røyk, snus, alkohol, Battery, Red Bull, o.l) vil kunne medføre hjemreise på deltakers regning.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål!

Astrid Eidhammer                                         Hilde Gudmundsen
astrid.eidhammer@karmoykirken.no           hilde.gudmundsen@karmoykirken.no