Tårnagenter i Norheim kirke

26-27 Januar 2019

Lørdag og søndag, 26. og 27. januar 2019, inviterer Norheim menighet alle 3. klassinger på fastlandssiden til å være Tårnagenter i kirken. Her får de utforske kirken, bibelen, kirketårnet og klokkene. Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier, de vil få egen agentkode og på søndagen vil alle som kommer i kirken få vite hva agentene har funnet ut.

Alle agentene sover hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 26. januar kl. 14:00. Vi holder på til kl. 19:00. Søndag treffes vi igjen kl. 09:00 og spiser frokost sammen. Vi holder på til kirkekaffen er ferdig, ca. kl. 12:30. Familie og venner inviteres til Tårnagentgudstjeneste søndag 27. januar kl. 11:00.

Påmelding:

Frist: Innen onsdag 23. januar 2019

Lenke til påmeldingsskjema: Tårnagent - Påmelding

Trenger ditt barn ekstra hjelp og omsorg, eller har noen form for ekstra behov, er det fint om vi får beskjed om det slik at vi kan legge forholdene best mulig til rette. Dette gjelder også allergier.

Helgen koster 200 kr. Betalingsinformasjon sendes ut til påmeldte etter påmeldingsfristen. Betaling skal ikke være en hindring for å delta på trofast i Norheim kirke. Ta kontakt dersom dette er vanskelig, så finner vi sammen en løsning.

Gudstjenesten

I gudstjenesten på søndagen vil det være en bønnevandring som tårnagentene har vært med å lage. I en bønnevandring er det satt ut forskjellige stasjoner i kirken (noe å lese, tenne lys, skrive/tegne bønner, o.l.), og mens det er musikk kan de som vil gå rundt i kirken å se på de ulike stasjonene. Det vil også være en stasjon der de som ønsker kan motta nattverd. Nattverden er for alle. Vi vil fortelle tårnagentene hva nattverd er, men vi ønsker også at de har snakket med foresatte om det er greit at de deltar.

Se gjerne facebookarrangement på facebook.no/norheimmenighet.

Hilsen Ida Helland i Norheim kirke 

Ida.helland@karmoykirken.no / 52 81 20 34