Kode B for 5. klassinger

5. klassinger er herved invitert til ”KodeB” i Norheim kirke mandag 28. januar.

Det ble sendt ut invitasjon til KodeB til samme årskull i september 2018, men på grunn av kollisjoner med diverse andre arrangement ble det avlyst. Barneskolene har planleggingsdag 28. januar, så vi benytter anledningen til å på ny invitere 5.klassingene til en dag i kirken.

Gjennom dagen skal 5.klassingene finne ut hva «KodeB» står for. Vi skal ha KodeB-rebus, forskjellige aktiviteter, kodeløsning og se KodeB-film. Målsettingen er å vekke nysgjerrighet og undring over Bibelens mangfoldige innhold.

Vi begynner kl. 09.00 og er ferdig kl. 14.00. Barna får mat og nødvendig materiell i kirken. Ta med innesko og klær til å være ute i.

Lenke til påmeldingsskjema: Påmelding til Kode B i Norheim kirke

Påmeldingsfrist: Innen onsdag 23. januar.

Pris: KodeB koster 150 kr. Norheim menighet ønsker alle velkommen til Trofast-arrangement. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning.

Facebookarrangement: «KodeB for 5.klassinger» på facebook.no/norheimmenighet

Trenger ditt barn ekstra hjelp og omsorg, eller har noen form for ekstra behov, er det fint om vi får beskjed om det slik at vi kan legge forholdene best mulig til rette. Dette gjelder også allergier. Skriv gjerne i kommentarfeltet ved påmelding, eller ta kontakt med oss.

Ida Helland

Trosopplærer Norheim menighet