You Rock - Du er bra

Norheim menighet inviterer deg som er født i 2006 til

You Rock - Du er bra!

Men hva gjør du de gangene det ikke føles sånn? Finnes The Rock that doesn't roll?

Når: lørdag 16. februar kl. 16.00 – 22.00

Hvor: Norheim kirke

Pris: 100 kr. Betalingslink sendes ut til påmeldtes foresatte fredagen før arrangementet. Pris skal ikke være en hindring for å kunne delta på Trofast-arrangement. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning.

Påmelding: www.norheimkirke.no innen onsdag 13. februar.

7. klassingene møtes i Norheim kirke for å snakke om bl.a. vennskap, kriser og ungdomsskolen. Sammen skal vi finne verktøy for å kunne møte ulike situasjoner i livet på best mulig måte. Vi får også besøk av en ungdomsskolelærer som forteller om overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen. Kvelden avsluttes med god middag og filmkveld.

«You Rock» høres kanskje ut som en musikal eller noe musikkrelatert, men vi skal verken synge eller spille. Her er en liten forklaring på tematikken i «You Rock» i Norheim kirke:

• You Rock – du er bra! Også når det ikke føles sånn. Fordi du er skapt i Guds bilde og elsket av han!
  • You will be rocked – livet vil by på utfordringer/kriser/sorg. Hvordan møter vi det? Hvor er Gud da?
  • We will rock you – utfordringer og overganger kan være noe spennende og gøy som en vokser på.
  • The Rock that doesn’t roll – Gud er et fast holdepunkt tross livets opp og nedturer.

Er det behov for ekstra hjelp og omsorg, eller har 7. klassingen noen form for ekstra behov, er det fint om vi får beskjed om det, slik at vi kan legge forholdene best mulig til rette. Dette gjelder også allergier.

Trykk gjerne «Liker» på Norheim menighet på facebook, og se facebookevent: «You Rock for 7. klassinger».

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål J

Hilsen

Ida Helland                                                                Inger Synnøve Stange

Trosopplærer                                                            Kateket/adm.leder